Adama a inceput campania de comunicare pentru proiectul Evocasa Selecta

Dezvoltatorul imobiliar Adama a lansat alaturi de agentia Infinit Solutions campania de promovare a proiectului rezidential de lux „Evocasa Selecta” in cadrul evenimentului „Noaptea de un milion de dolari”, potrivit unui comunicat de presa.

Alina Necula (Marketing Manager, Adama), a declarat: “Evocasa Selecta este unul dintre proiectele port-drapel dezvoltate de Adama in Romania, astfel ca evenimentul de lansare trebuia sa fie pe masura. Noaptea de $ 1 000 000 a fost un succes, printre participanti au fost oficialitati, reprezentanti ai mediului de afaceri si clienti ai Adama, precum si reprezentanti ai presei. Evenimentul a reprezentat debutul unui proiect special pe piata romaneasca, ce ocupa un loc aparte in peisajul bucurestean, astfel ca trebuia sa contina toate elementele sale definitorii – stil, eleganta, intr-un cuvant lux“.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related