Pepsi a lansat si in Romania noua campanie globala

Campania globala Pepsi lansata cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal 2010 ruleaza din luna aprilie si in Romania si va include executii in toate mediile de comunicare, potrivit unui comunicat de presa GMP PR.

Proiectul international se bucura de sprijinul a opt jucatori de fotbal (Lionel Messi, Thierry Henry, Frank Lampard, Ricardo Kaka, Fernando Torres, Didier Drogba, Michael Ballack, Andrei Arshavin) selectati datorita performantelor sportive dar si implicarii acestora in campanii destinate solutionarii problemelor sociale actuale.

Calin Clej, Marketing Manager PepsiCo Romania, a declarat: “In cadrul campaniei noastre mai ample ‘Refresh Your World’, am descoperit ca tinerii consumatori din ziua de azi sunt produsul unei generatii de pasiune, creativitate si ambitie. Isi doresc si pot face ca lumea in care traiesc sa fie mai buna. Am vrut in felul acesta sa folosim cea mai buna platforma a noastra, fotbalul, pentru a face legatura intre fanii de pretutindeni in doua moduri: in primul rand, sa incurajam pasiunea consumatorilor nostri pentru acest sport si, in al doilea rand, sa ii ajutam sa aiba un impact pozitiv asupra lumii, dar intr-un fel distractiv. Activitatile pe care le vom propune de acum incolo fanilor nostri in aceasta campanie vor demonstra ca platforma de fotbal de anul acesta este cea mai motivanta si interesanta de pana acum”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related