Albalact Alba Iulia se desparte de Traian Simion

Dupa ce in 2005 s-a alaturat echipei Albalact si in 2008 a fost numit director general al companiei, Traian Simion a ajuns la finalul colaborarii sale cu producatorul roman de lactate, coform unui comunicat de presa 2activePR.

Traian Simion a desfasurat timp de 5 ani activitate comerciala si manageriala in cadrul companiei. Sub conducerea sa, Albalact si-a dezvoltat productia, a finalizat proiecte de consolidare si extindere si a inregistrat o crestere de 70% a vanzarilor companiei.

Traian Simion, fostul director general al Albalact Alba Iulia, a declarat: „La momentul numirii mele in functia de director general al Albalact, am declarat ca accept aceasta functie cu convingerea ca si in Romania se pot face lucruri bune in orice domeniu daca ne pastram consecventi in utilizarea principiilor si pasilor corecti din punct de vedere managerial. Imi place sa cred ca am reusit acest lucru si cu Albalact. Am lucrat cu o echipa de profesionisti alaturi de care am dus la bun final actiuni strategice cu greutate”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related