Digital Marketing Forum 2010 are loc in perioada 24-25 februarie

Editia a patra a Digital Marketing Forum, eveniment local dedicat promovarii brandurilor in New Media, va avea loc in perioada 24-25 februarie 2010, potrivit unui comunicat de presa.

Digital Marketing Forum cuprinde conferinte, 3 workshop-uri specializate, dedicate eficientizarii campaniilor de marketing in mediul online si un “Laborator” de idei noi si neconventionale de marketing in new media.

In prima zi a evenimentului vor fi prezentate rezultatele celei de-a treia editii a studiului "Online Leading Brands". In cadrul Digital Marketing Forum 2010 va fi lansat si "Digital Marketing Report", ghid anual dedicat mediului online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related