Steve Dallas si Octav Popescu ocupa noi functii in cadrul Initiative

Steve Dallas este noul Managing Director Initiative iar Octav Popescu va coordona activitatea media a grupului din postura de Vicepresedinte Initiative, potrivit unui comunicat de presa.

Veronica Savanciuc (Presedinte Initiative), a declarat: „Dupa mai bine de 14 ani in care prin eforturile si devotamentul sau a propulsat Initiative in topul celor mai bune agentii din Romania, Octav isi extinde atributiile la nivel de grup, urmand a juca un rol esential in supervizarea operatiunilor de media si conexe pentru toate agentiile noastre. Este o recunoastere a meritelor sale si o noua provocare dorita de Octav. Steve Dallas, unul dintre cei mai buni profesionisti de media, preia incepand de astazi conducerea echipei Initiative. Am certitudinea ca vom continua sa facem lucruri importante impreuna!”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related