Bricostore a ales Mediaedge:cia Romania pentru coordonarea serviciilor media

Contul de media al Bricostore a fost acordat Mediaedge:cia (MEC) Romania, agentie care a participat la licitatia organizata spre sfarsitul anului 2009 alaturi de Zenith Media si Media Investment, informeaza un comunicat de presa.

Bogdan Prajisteanu, Director General al Mediaedge:cia (MEC) Romania, a declarat: "Este extraordinar sa incepem anul 2010 alaturi de clientul Bricostore, un puternic jucator pe piata de retail, aflat in plina ascensiune si pe piata romaneasca. Categoria de retail este un punct forte in expertiza MEC, iar scopul nostru este sa aducem un nou suflu clientului Bricostore prin noua strategie de comunicare, creativitate si eficientizare la maximum a investiilor in media”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related