Paola Confectii, o afacere de sase milioane de euro

Paola Confectii, firma de confectii textile, detinuta de sotii Gianni Lessie si Paola Zaffalon, are in 2009 o cifra de afaceri de sase milioane de euro, potrivit estimarilor, in crestere cu aproximativ 30% fata de anul trecut.

Gianni Lessie este increzator si mizeaza pe o crestere de 10% a cifrei de afaceri in 2010: “Merg pe logica urmatoare: clientii nostri au scazut cam cu 30%. Noi am compensat pierderea, prin dublarea numarului de clienti – de la trei la sase. Dar, anul viitor, mai toti se gandesc la o recuperare de 10%. Atunci, putem spune ca pe atat mizam si noi“.

Intre clientii companiei se numara Paul&Shark, una dintre cele mai cunoscute marci de imbracaminte sport din lume, Marks&Spencer, cel mai mare retailer vestimentar din Marea Britanie, sau Prada, marca italiana specializata in produse de lux.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Companii

Sectiune

DictionarBranded


Related