Cum mi-am ales colegii si mai ales de ce

un editorial de Catalin Rusu, Creative Director & Managing Partner Rusu+Bortun Brand Growers™

Un editorial pentru cei care vor sa se angajeze in publicitate

Mi se pare destul de bizar sa scriu un articol din postura de angajator, cand eu ma simt angajat pana-n maduva oaselor. Am ceva de sindicalist mereu revoltat care, printr-un fericit accident antreprenorial, a dat bir cu patronatul. In atari conditii, nu cred ca-s cel mai bun referential pentru tinerii care vor sa se angajeze in industrie. Mai ales ca Rusu+Bortun Brand Growers™ nu-i o agentie clasica de publicitate, ci o mixtura intre rigoarea dintr-o agentie de brand si manifestarea talentului dintr-un butic de creatie. Pentru a livra o promisiune unica, acum un an jumate, aveam nevoie de oameni destul de speciali, incat sa vrea altceva si, in acelasi timp, destul de adaptabili, incat chiar sa poata. O s-o iau pe rand si sper sa ma incadrez in numarul de semne.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Rusu+Bortun Brand Growers

Rusu+Bortun Brand Growers este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Din 2008,  integreaza servicii de branding, advertising si digital (prin Rusu+Bortun Cyber Growers) pentru a sustine... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related