Syscom Digital - un nou jucator pe piata de mobile marketing

Syscom Digital este o noua agentie de mobile & online marketing aparuta pe piata din Romania, agentie dedicata serviciilor integrate de comunicare digitala, conform unui comunicat de presa.


Agentia Syscom Digital este specializata in platforme digitale de comunicare, strategie si management in comunicarea virtuala, content digital, marketing viral, marketing de proximitate (Bluetooth advertising), Call-center, campanii integrate de online si offline.


Maia Novolan, General Manager Syscom Digital, a declarat: „Garantam solutii adaptate si inteligente de mobile marketing clientilor nostri. In climatul de business actual metodele eficiente de marketing, care ofera valoare in schimbul costului, sunt mai importante ca niciodata, iar mobile marketingul poate oferi o rambursare impresionanta a investitiei financiare.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Companii

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related