O noua promotie de la Rompetrol

“Tu parcurgi kilometri, Rompetrol te premiaza” este noua promotie initiata de Rompetrol si Odyssey care se va desfasura in perioada 20 iunie - 31 august si este dezvoltata pe mai multe canale: print, radio, TV, OOH. Spotul TV ruleaza pe Pro TV, Prima TV, Antena 1, Pro Cinema, Kanal D, Discovery, Antena 3, Animal Planet, AXN, National Geographic.

“Mesajul campaniei se concretizeaza in premiile valoroase ale promotiei. Atat premiile garantate, cat si cele 100 de scutere si 100 de ATV-uri, sunt motivatii puternice pentru a strabate orice distanta, numai pentru a aduna punctele pe cartonul-joc ce te aduc mai aproape de premii. Anul acesta, premiile mari sunt expuse in statiile Rompetrol si vor fi castigate prin tragere la sorti in lunile iulie (pentru scutere), respectiv septembrie (pentru ATV uri)”, spune Adrian Bratu, Account Manager Odyssey.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

neamtu milian
acum 14 ani
Incepand de la data de 4 august 2009, ma plang peste tot pe unde consider a fi necesar de calitatea serviciilor si seriozitatea firmei Rompetrol.

Tot ieri am depus si o sesizare catre OPC impotriva firmei Rompetrol.

Sunt un client vechi al acestei firme insa observ cu deosebit regret ca suntem furati pe fata in acest ” mega concurs” : “Tu parcurgi kilometri, Rompetrol te premiază” .

De doaua saptamani ma plimb cu taloanele completate cu punctele necesare pentru a-mi ridica amaratul de premiu ce consta intr-u breloc ceas si un rucsac si sunt MINTIT de catre angajatii statiilor rompetrol ca ” maine le vom primi cu sigurantza”.

Si tot asa…..maine, maine , s-au facut doaua saptamani de cand premiile sunt doar amagiri si minciuni nerusinate.

Imi pot spune si mie mai marii companiei Rompretrol ce incredere putem avea in castigarea corecta a acelor ATV-uri sau scutere daca nici macar amaratele de breolocuri ” GARANTATE” nu le poti primi?

Imi pare rau dar un asemenea concurs menit sa aduca clienti firmei , nu face altceva decat sa-i dezamageasca pe cei existenti………

Eu unul am mari dubii in ceea ce priveste serioazitatea firmei si ……astfel……a serviciilor si produselor sale……

Va multumesc si va rog sa luati atitudine impotriva celor ce ne fura increderea, timpul si banii , indiferent cat de puternici se cred ei !Branded


Related