MVcom isi promoveaza online serviciul de outdoor-mobil

Motion Vision Communication a demarat in aceasta luna prima campanie online pentru promovarea serviciului de outdoor-mobil MVcom-MAXI.

Campania contine un clip viral, un video ad si un banner online, care au in comun aceleasi personaje: 2 panouri publicitare care dialogheaza.

“Prin aceasta campanie am vrut sa punem accentul pe mobilitatea serviciului MVcom-MAXI, si pe faptul ca outdoor-ul mobil chiar poate sa ajunga in locuri “nepermise” panourilor obisnuite. Datorita posibilitatilor multiple de echipare, optional panourilor noastre li se pot adauga, dupa caz, servere bluetooth, difuzoare de aroma tematica si bineinteles instalatii de sonorizare. Acestea fac comunicarea mult mai interactiva si de ce nu, mesajul cu adevarat memorabil” , a declarat Marian Costache, Managing Partner al Motion Vision Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

Companii

Sectiune

DictionarBranded


Related