Tetra Pak si Mercury360 au lansat campania „Back to Cow”

Compania Tetra Pak, impreuna cu agentia Mercury360, au lansat, la nivel national, campania de comunicare „Back to Cow”, avand ca obiectiv educarea consumatorului si informarea lui cu privire la provenienta naturala a laptelui la cutie si avantajele tehnologiei Tetra Pak, conform reprezentantilor agentiei.

„Povestea spotului e simpla si vine dintr-un insight si mai simplu: oamenii se tem de ceea ce nu inteleg si asa iau nastere o multime de mituri, cum sunt si cele pe tema laptelui la cutie. De aici nevoia de a explica, intr-un mod accesibil chiar si celor mici, de unde vine laptele UHT. Asa ca am ales animatia pentru a spune ca este vorba de aceeasi vacuta si de acelasi lapte de vaca, doar ca mult mai sigur”, a declarat Cristina Diaconescu, Group Creative Director Mercury360.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related