Prima companie de romaneasca care ofera consultanta de marketing in SUA

Incepand cu 1 iunie newAD Communication, compania romaneasca de consultanta in marketing si management va oferi activitati de consultanta in marketing pe piata din Statele Unite, sub brandul NNC Services.

Aceasta va oferi servicii de consultanta in afaceri, outsourcing de marketing si generare de lead-uri pentru companii B2B pentru companii care opereaza pe piata nord americana si care vor sa isi extinda afacerile in aceasta zona.
„Prezenta locala in Statele Unite, prin divizia autonoma NNC Services va asigura suportul de care au nevoie clientii companiei pe pietele pe care acestia opereaza sau isi doresc sa se extinda. newAD activeaza deja pe piata nord-americana prin mai multe proiecte, in special in industria de IT outsourcing, si lucreaza pentru clienti cu acoperire in aceasta regiune. La nivel global, vizam triplarea cifrei de afaceri in 2009, comparativ cu 2008, pana la 650.000 de euro, iar o parte semnificativa din aceasta crestere va proveni din servicii de consultanta executate pe piata din SUA si Canada”, spune Loredana Niculae, Managing Partner newAD Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related