J&B a dat o petrecere pentru ieseni

Cunoscutul brand J&B, impreuna cu agentia OgilvyAction au organizat, la Iasi, evenimentul „J&B Start a Party” in cadrul campaniei de activare realizata pe platforma globala a brand-ului de whisky.

Sub sloganul „O petrecere poate incepe oriunde, oricand, cu oricine si mai ales din orice motiv”, J&B a strans la eveniment peste 1500 de consumatori ai brandului.

A fost campania J&B care mi-a placut cel mai mult pana acum, pentru ca am reusit, cu resursele alocate, sa obtinem exact ceea ce ne-am dorit si ceva in plus. Managementul proiectului a mers ca la carte, desi au fost multe capete implicate si a trebuit sa depasim si obstacolul celor 400 de KM dintre Bucuresti si Iasi, precum si barierele culturale dintre cele 2 orase”, a declarat Mircea Sebe, Business Unit Director OgilvyAction.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related