Se apropie cea de-a doua editie Mobile Marketing Conference

Cea de-a doua editie a evenimentului dedicat marketingului mobil, Mobile Marketing Conference, care va avea loc pe 13 mai la hotelul Radisson Blu, se va concentra pe analizarea importantei canalului de comunicare mobil in eficientizarea strategiilor de marketing.

Conferinta va beneficia de prezenta celor mai importanti specialisti romani si internationali din domeniu, care vor oferi celor prezenti informatii utile despre cum mediul mobil poate fi folosit precum un instrument de comunicare, de educare sau de interactionare, au declarat reprezentantii Evensys, organizatorii evenimentului.

Evenimentul va furniza audientei un ghid complet de informatii privind canalul de comunicare mobil si oportunitatile de promovare si relationare cu consumatorii pe care acesta le ofera, aducand in prim-plan cele mai eficiente strategii, tehnici si solutii de marketing mobil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Sectiune


Comentarii

Razvan Atim
acum 14 ani
Apropo de treaba asta: exista niste baieti destepti in RO, cei de la Deskperience Software, care produc software exclusiv pentru export.

Ceea ce fac ei se numeste automatizare web in care intra mai multe produse cu destinatie specifica.

Intre alte programele destepte se numara si Web Replay care automatizeaza bookmarkurile (te logheaza automat in site-uri, dai un tap si esti in cont) pe telefoanele mobile si pe iphone.

Este unul din cele mai destepte software-uri din categoria lui - password manager/manager de parole. Notiunea este inexistenta la noi. In alte parti se fac mii de downloduri/zi la produse de genu...



Branded


Related