Lexus Hibryd se promoveaza online

Saatchi & Saatchi Romania si agentia de comunicare digitala Kubis au realizat pentru Lexus Romania campania on-line Lexus Hybrid Drive, pentru promovarea gamei de masini hibride Lexus, cu doua motoare: unul pe benzina si unul electric.

“Campania on-line Lexus Hybrid Drive este dezvoltata integral la nivel local si isi propune sa ridice gradul de notorietate si de cunoastere a beneficiilor tehnologiei hibride, punct de diferentiere al brandului Lexus, avand ca public-tinta potentialii consumatori de masini premium. Conceptul creativ foloseste ideea de "stire senzationala" si dramatizeaza beneficiile tehnologiei intr-un mod intrigant, sub forma de teasing-reveal, pentru diverse segmente de consumatori”, declara Carmen Barda, Account Director Saatchi & Saatchi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune

DictionarRelated