Ursus Breweries a schimbat Zenith Media cu United Media

United Media, a anuntat oficial, ca incepand cu luna aprilie a acestui an, va oferi servicii de planificare si cumparare de spatii media pentru marcile din portofoliul Ursus Breweries, dupa ce, la inceputul lunii martie, producatorul de bere a incheiat socotelile cu Zenith Media, dupa 10 ani de colaborare intre cele doua parti.

Procesul de selectie a fost gestionat cu sprijinul auditorului media Fairbrother Lenz Eley din Marea Britanie, care a asigurat o evaluare riguroasa a tuturor aspectelor calitative si cantitative ale ofertelor. Fairbrother Lenz Eley este compania de audit media folosita la nivel global de grupul SABMiller, din care face parte compania Ursus Breweries. Know-how-ul local a fost asigurat de All in Media, partenerul exclusiv al Fairbrother Lenz Eley in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related