Rusu+Bortun a creat brandul Blogway™ pentru Hostway

Hostway Romania, subsidiara locala a companiei americane de servicii de gazduire web, a dezvoltat, impreuna cu agentia de strategie si manifestare de brand, Rusu+Bortun, identitatea verbala, identitatea vizuala, packagingul si comunicarea pentru Blogway™, “primul card prepaid care te lasa sa-ti faci blogul asa cum vrei”.

Blogway™ se adreseaza acelora care isi doresc o libertate foarte mare de exprimare pentru blogul lor, usurinta in utilizare, totul in maxima siguranta, prin serviciile de gazduire oferite de Hostway.

“Daca Frank Sinatra ar fi apucat sa aiba blog, mai mult ca sigur ar fi vrut sa fie ca el sau sa nu fie deloc. Pentru cei ca el, care cred ca-i mai bine sa regreti ce-ai facut decat sa regreti ca n-ai facut acel lucru, am ajuns la numele de Blogway™. Identitatea vizuala vorbeste mai in gluma, mai in serios despre diversitate, cheama la exprimarea felului unic de a fi al fiecaruia dintre noi. Asa c-am desenat un logo modelabil, gata sa-si schimbe forma grafica in functie de fiecare personalitate care-l are in mana. Un modelino vesel si colorat care inca mai poarta, in varianta din plastilina, amprentele colegilor mei designeri, Tudor Nastase si Francisc Zinz”, a spus Catalin Rusu, Managing Partner & Creative Director la Rusu+Bortun Brand Growers™.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related