Cosmin Nae este consultantul extern al Brennan Research & Consultants

Fostul director al departamentului de research si analize din cadrul Vodafone Romania, Cosmin Nae, este noul membru al Brennan Research & Consultants, unde ocupa pozitia de consultant extern al agentiei.

„Expertiza lui Cosmin va aduce un plus de valoare in interpretarea rezultatelor cercetarilor, in designul studiilor de piata dar si in asistenta oferita clientilor pentru a gasi directiile strategice de aplicare ale acestora”, a declarat Bogdan Florea, director general Brennan Research & Consultants.

Cu peste 10 ani de experienta practicata in companii multinationale de top, la care se adauga alti 10 ani de pregatire teoretica, Cosmin Nae este recunoscut ca fiind unul dintre oamenii cei mai experimentati in cercetarea pietei din Romania. Expunerea sa vizeaza atat piata de consumatori cat si piata de afaceri, atat in zona cantitativa cat si in cea calitativa. Prin pozitia ocupata in ultimii ani, el a avut o perspectiva globala asupra research-ului fiind implicat in numeroase cercetari internationale in arii precum branding si comunicare, satisfactia clientilor, teste de produs, optimizari procese cercetare, etc. Din 2009, Cosmin a luat decizia de a patrunde in zona consultantei de profil cu scopul de a aduce valoare adaugata in anumite zone ale cercetarii pietei din Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related