Marketingul digital, o noua cale pe harta antreprenorilor

o analiza de Anca Zaharia

Domeniul online este in continua schimbare iar asteptarile si nevoile clientilor la fel.Tehnologia s-a dezvoltat foarte mult, preturile au scazut si tot mai multe persoane fizice si juridice au inceput sa utilizeze zilnic internetul si mediile mobile. S-au schimbat mentalitatile. Antreprenorii au devenit mai informati, mai constienti de oportunitatile pe care comunicarea din mediile digitale le ofera si sunt tot mai atrasi de avantajele incontestabile ale marketingului interactiv. Au aparut primele firme specializate in marketing online. Acestea au inteles ca marketingul digital reprezinta un raspuns la multe dintre problemele cu care se confrunta companiile si au reusit sa-l formuleze cat mai bine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related