Cosmote Romania si Romtelecom se implica in campania "Romania are nevoie de tine"

Cosmote Romania si Romtelecom se implica in campania "Romania are nevoie de tine”, oferind un sprijin financiar in valoare de 20.000 euro, alimente si alte bunuri comunitatilor din zonele afectate de caderile abundente de zapada si de conditiile meteorologice severe, informeaza un comunicat de presa Cosmote.

Alimente si materiale de prim ajutor au fost livrate cu elicopterul catre satele din Buzau si Vrancea, urmand ca in urmatoare perioada ajutorele sa ajunga si in alte zone precum judetul Ialomita.

Cosmote Romania mai vine in intampinarea celor care locuiesc in zonele afectate de zapada si de vremea severa atat prin donatii de haine, incaltaminte si alimente pentru adaposturile cu oameni ai strazii, donatii venite din partea angajatilor companiei, cat si prin extinderea termenului de plata al abonatilor din aceste zone, termenul de plata ajungand pana la 24 de zile. De asemenea, Cosmote s-a mobilizat in asigurarea continuitatii serviciilor in aceste conditii dificile, astfel incat toate persoanele sa aiba acces la servicii de comunicare in orice moment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related