[UPDATE] TreeWorks: Analiza sectorului financiar-bancar in social media

TreeWorks a realizat o analiza a sectorului financiar-bancar in social media, studiu care prezinta informatii cantitative despre vizibilitatea principalelor institutii bancare din Romania, a societatilor de investitii financiare si companiilor de asigurari, a principalilor bancheri, precum si raportarea acestora la concurenta in functie de numarul de aparitii si numarul de vizualizari estimate generate de acestea, informeaza un comunicat emis de companie.

Studiul, realizat in perioada 1 iulie – 31 decembrie 2011 prin monitorizarea a peste 135.000 de surse online, a avut ca obiectiv observarea vizibilitatii domeniului financiar-bancar, atat din perspectiva mentionarilor in articole redactate de presa online, cat si din perspectiva mentionarilor realizate pe platforme de socializare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related