SMARK lanseaza MkJob, serviciul de recrutare pentru departamentele de marketing

SMARK lanseaza MkJob, serviciul de recrutare pentru departamentele de marketing

SMARK, comunitatea profesionistilor de marketing din Romania, anunta lansarea unui instrument de recrutare dedicat companiilor – MkJob. Acesta reprezinta un serviciu gandit pentru departamentele de marketing din companiile multinationale sau din cadrul business-urilor autohtone, prin publicarea de anunturi de angajare pentru pozitii de marketing si domenii conexe pe SMARK.ro/MkJob

Serviciul este destinat companiilor interesate de atragerea profesionistilor de marketing datorita audientei SMARK, formata din oameni de marketing din diferite domenii apropiate (publicitate, branding, design, comunicare online, consultanta, research etc) cu grade diferite de experienta si expertiza in domeniu.

Anuntul pentru fiecare pozitia cautata va fi evidentiat si promovat intr-o pagina dedicata in cadrul sectiunii MkJob, dar si in widget-ul care include anunturile disponibile intr-un anumit moment, prezent pe prima coloana a portalului SMARK. Anunturile vor fi incluse si in newsletterele editoriale SMARK, trimise catre cei peste 9.000 de abonati, dar si prin intermediul paginii Facebook.com/SMARK.ro. Astfel, vizibilitatea anunturilor de angajare vine in sprijinul companiilor care isi cauta cei mai potriviti oameni pentru pozitiile disponibile din cadrul departamentelor de marketing.

“SMARK este singurul produs editorial dedicat exclusiv industriei de marketing din Romania, citit de profesionisti din domeniu, aflati intr-o cariera fructuoasa in slujba brandurilor sau la inceput de drum. Asadar, ce loc mai potrivit decat SMARK pentru companiile care isi cauta oameni buni pentru a lucra in departamentele de marketing sau in zona de business development?”, a declarat Adriana Lungu, Business Developer, Blue Idea, publisher-ul SMARK & IQads.

Alte detalii despre serviciul de recrutare MkJob sunt disponibile la adresa: [email protected]

SMARK este o sursa de knowledge, o platforma de informare si consultanta in industrie pentru membrii comuniatii locale de marketing: publishing, evenimente de profil, rapoarte de cercetare in sistem sindicalizat etc. SMARK este o marca a Blue Idea, alaturi de IQads, cel mai citit produs media in limba romana dedicat industriei de advertising.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related