3 specialisti internationali la conferinta Marketing B2B

Pe 19 aprilie, la Athenee Palace Hilton, Bucuresti, va avea loc Marketing B2B, eveniment dedicat exclusiv segmentului de marketing business-to-business.

Conferinta isi propune sa ofere tactici si solutii pentru derularea campaniilor in mediul digital, precum si aspecte utile vizavi de integrarea si rolul retelelor sociale, blogurilor si altor instrumente din zona online in desfasurarea campaniilor de marketing. De asemenea, participantii vor afla cum isi pot perfectiona tacticile de marketing si in ce mod pot incorpora sustenabilitatea in marketing business-to-business.

In cadrul evenimentului vor fi sustinute prezentari de catre trei specialisti internationali in comunicare in sectorul B2B: Dimitrios V. Nikolaidis (Head of the Business Administration and Economics Department, International Faculty, University of Sheffield, CITY College), Stefan Kolle (Partner, FutureLab) si Stefaos Karagos (Founder, Xplain).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated