PepsiCo deruleaza programul de internship "Butterfly Effect" in perioada mai-septembrie 2012

PepsiCo deruleaza pentru cel de-al treilea an consecutiv programul local de internship "Butterfly Effect", ce isi propune selectarea de tineri talentati, urmata de dezvoltarea, filtrarea si recrutarea acestora, anunta un comunicat de presa GMP PR.

Tinerii interesati pot aplica pentru unul dintre cele 15 locuri disponibile pana la data de 24 aprilie 2012 incarcandu-si CV-ul pe www.PepsiCoJobs.ro, concepand un eseu de mai putin de 1000 de cuvinte pe o tema data si completand un chestionar online. Programul se va desfasura in perioada mai-septembrie 2012.

Candidatul ideal trebuie sa fie student in anul al doilea sau al treilea, sa cunoasca foarte bine limba engleza, sa aiba atitudine de leadership, spirit inovator, sa fie orientat spre rezultate, cu abilitati analitice dezvoltate, sa fie etic, flexibil si sa aiba abilitati de networking.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related