Ana Maria Bobeica (Homeycomb) despre alegerea unui club privat de shopping online pe piata de mobilier si decoratiuni interioare

Ana Maria Bobeica (Homeycomb) despre alegerea unui club privat de shopping online pe piata de mobilier si decoratiuni interioare

In urma cu 3 saptamani a fost lansat site-ul Homeycomb, un concept nou de magazin online care comercializeaza mobilier si decoratiuni interioare pozitionandu-se ca un club exclusivist privat. Ana Maria Bobeica (Marketing Manager, Homeycomb) ne va vorbi in cele ce urmeaza despre publicul tinta, evolutia pietei, strategia de comunicare si planuri pentru anul in curs ale Homeycomb.

Stim ca site-ul Homeycomb a fost lansat de 3 saptamani? Cum a fost aceasta perioada si ce obiective aveti pentru viitor?

Suntem la inceput de drum si in plin proces de constructie a imaginii brandului in Romania si nu numai, pentru ca in aproximativ 2 saptamani vrem sa lansam site-ul si in Marea Britanie si practic o sa avem un birou si acolo, iar ulterior avem in plan Franta si Spania. Suntem extrem de receptivi la nevoile pietei si ale consumatorilor nostri si pentru aceasta avem si un blog, Trendbuyers.com, unde comunicam direct cu consumatorii. Aici ei pot vedea noile tendinte din domeniu, pot sa voteze produsele pe care vor sa le regaseasca in oferta noastra si ulterior acestea vor fi postate pe site-ul nostru.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related