Paravion.ro a castigat premiul pentru "Cel mai bun website de rezervari online"

Paravion.ro, agentia de servicii turistice online, a castigat premiul pentru "Cel mai bun website de rezervari online" in cadrul celei de-a 5-a editii a Galei Premiilor de Excelenta Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, informeaza un comunicat de presa Pi2. In cadrul aceluiasi eveniment, Happy Tour, grup care detine in portofoliul sau Paravion.ro, a castigat premiul pentru "Cea mai buna agentie de turism".

Acest premiu vine ca urmare a unui program de imbunatatire si dezvoltare a serviciilor turistice desfasurat in 2011, program in care s-au investit aproximativ 400.000 euro.

Astfel, in noiembrie 2011, agentia si-a relansat platforma de vanzari online dand posibilitatea clientilor sa beneficieze de un motor de cautare care permite o sesiune mai lunga de navigare fara ca rezultatele cautarii sa expire. In plus, clientii Paravion.ro pot folosi un singur cos de cumparaturi pentru toate serviciile (bilete de avion, cazare, asigurare de calatorie). O alta imbunatatire a platformei consta in posibilitatea clientilor de a vedea durata pe segment si timpul de escala in aeroport.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related