Se asteapta ca internetul pe telefonul mobil/smartphone sa il depaseasca pe cel fix pana in 2014

Se asteapta ca internetul pe telefonul mobil/smartphone sa il depaseasca pe cel fix pana in 2014
Galvea Kelly - Social Media Consultant, Outbox

Ce este mobile marketingul?
Mobile marketingul implica comunicarea cu consumatorul prin dispozitive de telefonie mobila, atat printr-un mesaj simplu de marketing ce le este destinat in mod direct sau permitandu-le sa viziteze un website de pe telefonul mobil.

Piata este extrem de complexa, existand o multitudine de modalitati diferite de targetare si de implicare a utilizatorilor de mobile, datorita flexibilitatii acestui mediu. Cele mai comune metode sunt: short messaging service (SMS) si multimedia messaging services (MMS); bluetooth, wireless si infared marketing; mobile search marketing; mobile display advertising; aplicatii mobile si coduri QR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related