Planul de dezvoltare Jaguar in Romania si noua strategie de comunicare la nivel national si global

Planul de dezvoltare Jaguar in Romania si noua strategie de comunicare la nivel national si global

Frank Klaas (Global Head of Communications, Jaguar), Gordon Snoddy (Senior Manager, Global Communications & Public Relations, Jaguar) si Mihai Ivanescu (General Manager, Premium Auto – Importatorul oficial Jaguar si Land Rover in Romania) au prezentat astazi in cadrul unei conferinte planul de dezvoltare a brandului Jaguar in Romania pentru urmatorii ani, precum si in ce consta noua strategie de comunicare la nivel national si global.

Mihai Ivanescu si-a inceput prezentarea prin a spune ca brandul Jaguar a inregistrat o crestere a vanzarilor de aproximativ 16% in 2011 fata de 2010, un rezultat considerat ca fiind bun, insa asteptarile pentru urmatorii ani ale companiei sunt optimiste, previzionand o crestere situata in jurul valorii de 135 masini, comparativ cu 37 unitati in anul 2011.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related