Unilever anunta bilantul primului an de implementare a Planului pentru un Stil de Viata Durabil

La un an de la lansarea Planului pentru un Stil de Viata Durabil, Unilever a publicat raportul care prezinta progresele realizate pana in prezent pentru atingerea obiectivelor stabilite, informeaza un comunicat de presa The Practice.

Bilantul arata ca zone in care s-au inregistrat progrese foarte bune sunt: aprovizionarea cu materii prime din surse sustenabile – 24% din materia prima din agricultura provine din surse sustenabile; 100% din electricitatea utilizata in Europa provine din surse regenerabile; peste 90% din margarinele Unilever cele mai cunsocute contin mai putin de o treime grasimi saturate. In Romania au fost eliminati toti acizii grasi trans din margarine, sosuri si inghetate. De asemenea, pe parcursul anului 2011, Unilever a redus cu 10% nivelul sarii din noile sortimente de supe si condimente comercializate in magazine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Related