LeasePlan Romania in S1 2012: 19 milioane EUR cifra de afaceri, in crestere cu 36% fata de S1 2011

LeasePlan Romania a inregistrat in primul semestru al anului o cifra de afaceri de 19 milioane EUR, in crestere cu 36% fata de perioada similara a anului 2011, si a investit 27 milioane EUR in achizitia de autovehicule, informeaza un comunicat emis de Rogalski-Grigoriu Public Relations.

"Din estimarile noastre, in primele 6 luni ale anului, am asistat la o crestere a pietei de leasing operational de aproximativ 20%, raportat la perioada similara a anului trecut", a declarat Bogdan Apahidean (Director General, LeasePlan Romania).

"Pentru LeasePlan, in prima jumatate a anului, cresterea cifrei de afaceri a fost mai mare decat cea a flotei deoarece s-au inregistrat veniturile din vanzarea autovehiculelor returnate. Mai ales in trimestrul al 2-lea, livrarile de masini noi au fost contrabalansate de incetarile de contracte, ceea ce a dus la o crestere neta mai mica fata de anii trecuti, dar in conformitate cu planul. Pentru perioada urmatoare, pe langa continuarea cresterii flotei, o prioritate pentru noi este asistenta oferita, nu numai persoanelor de decizie ci si, direct, conducatorilor auto. Ne asteptam, in continuare, la atingerea unei flote de 7.400 de autovehicule, pana la finalul anului 2012", a adaugat Bogdan Apahidean.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related