Star Storage a digitizat 21 de manuscrise din secolul XIX

In cadrul unui proiect initiat in februarie 2011 de catre conducerea Muzeului National al Taranului Roman, Star Storage a digitizat 21 din cele peste 40 de manuscrise din secolul XIX apartinand carturarului si miniaturistului Picu Patrut (1818-1872), supranumit si "Anton Pann al Ardealului", informeaza un comunicat de presa Star Storage.

Cele 21 de manuscrise datate in secolul al XIX-lea cuprind peste 5000 de pagini de compozitii religioase in versuri, si un veritabil complex de miniaturi si desene ilustrative.

Proiectul de digitizare a celor 21 de manuscrise a fost realizat in cadrul centrului de conversie documente detinut de Star Storage dedicata strict acestui proiect, cu supraveghere 24/24 pe toata durata proiectului. Compania a pus la dispozitia restauratorilor autorizati de catre Muzeul National al Taranului Roman facilitati in care sa lucreze cu aceste manuscrise, o echipa de specialisti cu peste 12 ani de experienta in manevrarea in conditii de securitate maxima si in digitizarea de documente.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related