Proprietarul restaurantului Divan a inaugurat un local cu specific grecesc realizat in urma unei investitii de 270.000 EUR

Proprietarul restaurantului Divan a inaugurat un local cu specific grecesc realizat in urma unei investitii de 270.000 EUR

Andrei Iusut, cel care in urma cu trei ani deschidea restaurantul cu specific turcesc Divan, a inaugurat astazi un nou restaurant, MEZE Taverna, de aceasta data cu specific grecesc.

Situat intr-o zona mai putin aglomerata din Centrul Vechi al Capitalei, MEZE Taverna a fost mai mult timp doar un proiect imaginar, insa a aparut oportunitatea locatiei de 100 mp, de care Andrei a vrut sa profite. Reamenajarea locatiei a inceput in luna iunie, iar lucrarile s-au incheiat saptamana trecuta, investitia in acest proiect ridicandu-se la 270.000 EUR.

"MEZE Taverna se doreste a fi o loc de familie, cu un design simplu, in care clientii sa se simta bine. Lucrand cu unul dintre cei mai buni arhitecti, Corvin Cristian, am reinterpretat autenticitatea si stilul simplu grecesc utilizand materiale de cea mai buna calitate. Cel mai important aspect la MEZE Taverna este bucataria care este dirijata de maestrul Georgios Kritos, un pasionat al culturii culinare grecesti, care detine si el una dintre cele mai de succes taverne din Grecia", declara proprietarul MEZE Taverna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related