Siemens inaugureaza un Laborator de Automatizari pentru studentii de la Cluj

Siemens a inaugurat astazi Laboratorul de Automatizari din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, informeaza un comunicat emis de companie. Brandul se arata interesat de colaborarea cu invatamantul universitar, prioritatea companiei fiind recrutarea studentilor cu potential in domeniile tehnice prin intermediul unor programe de integrare a acestora in companie.

Laboratorul de Automatizari de la Cluj a fost dotat de Siemens cu tehnologie de ultima ora, iar aplicatiile care vor rula pe echipamentele instalate au fost dezvoltate de Evopro, partener Siemens.

"Cercetarea este fundamentala pentru orice ramura de inginerie. Intr-un mediu atat de dinamic cum este cel al automatizarilor industriale, presiunile si cerintele pietei impun dezvoltarea unor solutii tehnice care sa eficientizeze procesele si operatiunile. Prin inaugurarea acestui Laborator vom contribui la pregatirea practica a inginerilor de maine, care vor avea de gestionat astfel de provocari", a declarat Daniel Barciuc (Country Division Lead IA DT, Siemens).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related