Topul celor mai verzi business-uri in Romania in 2012

La inceputul acestei luni a avut loc cea de-a treia editie a evenimentului Gala Green Business Index, organizata de Green Revolution, in cadrul careia au fost desemnate cele mai responsabile companii fata de mediu din 2012, in Romania. Premiile au fost oferite pentru doua arii de activitate: Industrie/ Productie si Servicii / Comert, informeaza un comunicat de pe site-ul organizatorilor.

In categoria Industrie/Productie, Danone PDPA a ocupat locul I, urmata de United Romanian Breweries Bereprod (URBB) si Ursus Breweries, iar castigatorii categoriei Servicii / Comert au fost DHL International Romania (locul I), Grup Servicii Petroliere si Hotel Crowne Plaza, pe locul III.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related