Romeo Jantea (UNIQA Asigurari): Rata daunei pe segmentul auto a crescut, in timp ce subscrierile din polite Casco si RCA au scazut la nivelul pietei

Romeo Jantea (UNIQA Asigurari): Rata daunei pe segmentul auto a crescut, in timp ce subscrierile din polite Casco si RCA au scazut la nivelul pietei

Romeo Jantea (Vicepresedinte Directorat UNIQA Asigurari) declara ca piata totala a asigurarilor din Romania a avut un ritm scazut de crestere, insa a reusit sa se ridice in primele noua luni ale anului trecut cu 1,43% fata de aceeasi perioada a lui 2011, ajungand la o valoare totala de 1,39 miliarde EUR.

2012 a fost un an de crestere si pentru UNIQUA. Cota de piata a companiei pe segmentul de asigurari generale a ajuns la sfarsitul lui septembrie la 7%, fata de 6,12%, procent pe care il detinea cu un an in urma pentru aceeasi perioada. Tot anul trecut, compania si-a marit echipa cu 230 de angajati, in timp ce in piata asigurarilor au avut loc disponibilizari. Pentru 2013, UNIQA vrea sa isi dezvolte canalele de vanzare, in special cel online, si vrea sa lanseze un produs nou, aflat acum in stadiu de proiect.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related