Rezultate financiare elefant.ro in 2012: cifra de afaceri de 3.6 milioane EUR, in crestere cu 2.6 milioane EUR fata de 2011

Libraria online elefant.ro a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de 3.6 milioane EUR, iar ultimul trimestru din 2012 a generat venituri de 1.4 milioane EUR, cu 400.000 EUR mai mult decat venitul realizat in tot anul 2011, informeaza un comunicat emis de DC Communication. Pentru anul curent, compania estimeaza dublarea veniturilor realizate in 2012 si o crestere de 30% a pietei de profil, in contextul unei medii europene de 20%.

"Unul dintre factorii principali care au sustinut evolutia pozitiva il reprezinta orientarea noastra catre creativitate in marketingul online, caruia i-am alocat bugete semnificative. Un diferentiator determinant fata de competitie este si politica noastra de preturi, prin care cedam catre client reducerea de pret primita de la furnizor. Dorim sa scoatem cartea din zona de nisa unde se afla inca, si sa o facem acesibila cat mai multor oameni", a declarat Ion Sturza (Presedintele Consiliului de Administratie, elefant.ro).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related