Prima editie a conferintei MarkDay va avea loc pe 25 aprilie

Libero Events organizeaza MarkDay, conferinta care reuneste specialisti de marketing si comunicare din toata tara, pe 25 aprilie, la hotelul Golden Tulip din Cluj-Napoca.

Speakerii vor aborda subiecte de actualitate care vor fi transpuse ulterior in workshop-uri si debate-uri. Conferinta va gazdui in jur de 150 de invitati, va cuprinde prezentari, 6 workshop-uri tematice si 3 debate-uri.

Invitatul special al evenimentului va veni din Germania. Nick Sohnemann, expert in previziunea trendurilor si in consultanta in inovatie, va sustine o prezentare pe tema Marketing Innovation – Do it Right!, in care va oferi publicului sfaturi, trucuri si informatii privind trendurile din marketing de pe pietele internationale. Alaturi de invitatul international vor vorbi specialisti de marketing si comunicare din agentii de publicitate, dar si din partea clientilor sau cu proiecte proprii: The Marks, Ogilvy, The Public Advisors, orasulm.eu, comanescu.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related