Cargus International, achizitionata de Abris Capital Partners

Cargus International a fost achizitionata de Abris Capital Partners si astfel va face parte din cel mai recent fond de 450 de milioane EUR creat de Abris pentru a capitaliza din oportunitatile de investitii in Europa Centrala si de Est, anunta un comunicat Graffiti Public Relations.

Transferul companiei de la Deutsche Post DHL la Abris a fost semnat in octombrie 2012 si aprobat de Consiliul Concurentei la inceputul acestui an. In ultimii patru ani, Cargus a fost detinuta de Deutsche Post DHL.

"Acesta este inceputul unui proces entuziasmant de crestere pentru care Cargus este bine pozitionat. Planurile noastre de investitii sustin oportunitatile pe care clientii nostri le cer intr-o piata tot mai complexa, in special multumita cresterii considerabile a comertului online. Vom tine la curent clientii nostri cu investitiile de ordinul milioanelor de euro pe care urmeaza sa le facem in flota, infrastructura, echipamente IT si in imbunatatirea produselor si serviciilor noastre", a explicat Gian sharp (CEO Cargus)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related