Crama Ceptura isi extinde suprafata de productie si portofoliul de produse

Crama Ceptura isi extinde suprafata de productie cu 180 de hectare de podgorie in zona Dealu Mare, anticipand o crestere a volumului cu 1 milion de sticle de vin pe an, informeaza un comunicat emis de McCann PR. Compania va utiliza cele 180 de hectare de vie pentru noi soiuri de vin de calitatea superioara. Ca urmare a parteneriatului cu societatea Vie Vin Podgoria Valea Calugareasca, Crama Ceptura va gestiona pe deplin atat operatiunile de productie, cat si de management, si va asigura expertiza necesara realizarii unor vinuri premium.

"Crama Ceptura detine cele mai moderne platforme pentru producerea vinului si echipament tehnologic sofisticat, de ultima generatie. Sectia de vinificare primara asigura prelucrearea a 10.000 de tone de struguri pe sezon, iar capacitatea depozitului de pastrare este de aproximativ 10 milioane de litri de vin. Acum vom avea si una dintre cele mai bune vii din tara. Podgoriile din Valea Calugareasca au un potential unic de vinificatie: un microclimat ideal, la o altidudine superioara si cu expunere sudica optima. Zona Dealu Mare este renumita in special pentru pentru vinurile rosii, corpolente, pline de caracter. Aici, Feteasca Neagra e la ea acasa, iar noi, specialistii Cramei Ceptura, vom valorifica la maxim acest potential", declara Marcel Grajdieru (CEO, Crama Ceptura).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related