Comitetul National Paralimpic si Olympus lanseaza campania "Sustinem adevaratii invingatori", pentru sportivii cu dizabilitati

Comitetul National Paralimpic (CNP) si producatorul de lactate Olympus lanseaza campania nationala "Sustinem adevaratii invingatori", prin care sprijina sportivii cu dizabilitati in participarea la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro din 2016, anunta un comunicat Oxygen Public Relations.

Campania are ca obiectiv cresterea gradului de constientizare a miscarii paralimpice din Romania, oferind sportivilor cu dizabilitati expunere care sa le asigure un grad de notorietate mai ridicat decat cel din prezent. Ea sustine si eforturile CNP de a asigura accesul antrenorilor si sportivilor la concursurile nationale si internationale, precum si asigurarea accesului acestora la salile de antrenament, echipamente sportive si programe de nutritie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related