Abordari ingenioase care au adus succes promotiilor

Abordari ingenioase care au adus succes promotiilor

Marketeri si publicitari au vorbit in cadrul conferintei Promotions Now 2013, eveniment din seria SMARK KnowHow, despre solutiile ingenioase la care apeleaza brandurile pentru a se diferentia in multimea de promotii.

Mihai Ene (Co-founder & Creative, THE SECRET SERVICE) a pus accent pe creativitate in promotii, Cristina Miclea (Marketing Director, Albalact) a povestit despre campanii cu mesaje indraznete, Costin Radu (Managing Partner, The Geeks) si Victor Stroe (Planning Director, Leo Burnett Romania) au dat exemple de premii inedite, iar Lorand Balint (Strategy Director, Publicis Bucharest) a venit cu o solutie pe care companiile o pot aplica la nivel organizational.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related