Softelligence isi schimba modelul de business si il coopteaza pe Robert Komartin ca Managing Director

Compania romaneasca specializata in solutii software e-business Softelligence isi schimba modelul de business si il coopteaza pe Robert Komartin in echipa de management, in calitate de Managing Director. Astfel, noul model sustine doua divizii autonome: Softelligence Solutions, divizia care ofera servicii de consultanta si implementare de solutii software e-business, si Softelligence Elite, divizia de high-end outsourcing, informeaza un comunicat emis de companie. Softelligence urmareste prin cele doua divizii sa devina cel mai important furnizor de expertiza si solutii de e-business din Romania.

Despre schimbarea modelului de business reprezentantii companiei mentioneaza pentru SMARK ca ea a fost gandita la finalul anului trecut si implementata in primul trimestru al anului 2013. Ea este sustinuta si de venirea lui Robert Komartin la inceputul anului, care si-a pus amprenta pe dezvoltarea diviziei Softelligence Solutions prin prisma experientei pe care o are.

In calitate de Managing Director, Robert Komartin va superviza procesele de marketing, sales, consultanta si management de proiecte. Cu 15 ani de experienta in management si apartenenta la consilii de administratie, management de proiecte si consultanta, Robert Komartin a detinut pozitii precum Managing Partner, Managing Director sau Business Group Lead in cadrul unor companii precum: SIVECO Romania, LLP Group, Microsoft South East Europe, Oracle Romania, Wizrom Software si KPMG Romania.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related