UPS Romania isi extinde initiativele de responsabilitate sociala, prin aplicarea programului de colectare selectiva "Every Can Counts"

UPS Romania isi extinde initiativele de responsabilitate sociala, prin aplicarea programului de colectare selectiva "Every Can Counts"

UPS Romania, in parteneriat cu asociatia non-profit ALUCRO, se alatura initiativei internationale de reciclare a dozelor de aluminiu "Every Can Counts" (ECC), prin care compania isi propune sa promoveze in randul angajatilor un comportament responsabil fata de mediu. Initiativa va fi comunicata angajatilor prin anunturi interne, postere si cutii de colectare, anunta un comunicat trimis de UPS.

Cu aceasta ocazie, in sediul UPS au fost instalate, pe termen nelimitat, cutii cu design special care sunt dedicate colectarii dozelor de aluminiu ce urmeaza sa fie reciclate.

"Responsabilitatea sociala este una dintre valorile UPS. Ne face placere sa vedem ca in fiecare an actiunile noastre au mai multi sustinatori din randul angajatilor companiei, din ce in ce mai entuziasti. Atat in Romania, cat si la nivel global, UPS desfasoara anual actiuni de voluntariat pentru protectia mediului, ca parte a programului Luna Voluntariatului Global. Astfel de initiative sunt adoptate pentru a transmite mesajul ca marile companii sprijina comunitatile din care fac parte. Salutam programul Every Can Counts si ne bucuram ca avem acum ocazia sa extindem filozofia UPS de a fi o companie responsabila fata de oameni si de mediu", a declarat Iulia Gabriela Nartea(Director General, UPS Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related