[UPDATE]Castigatorii Galei Societatii Civile 2013

[UPDATE]Castigatorii Galei Societatii Civile 2013

Gala Societatii Civile, aflata la cea de-a unsprezecea editie, a premiat in data de 3 iunie proiecte si programe de impact din sectorul non-profit si neguvernamental din Romania. Marele premiu a fost castigat de proiectul "Scoala mea in spital", initiativa Asociatiei Little People, prin care copii internati in sectii de oncologie au reusit sa isi continue studiile, datorita orelor tinute in spital. Castigatorii au fost alesi dintr-un total de 220 de proiecte inscrise in competitie, de catre un juriu format din 60 de personalitati si specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor, anunta un comunicat Millenium People.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related