Bancpost doneaza 100 de carti Muzeului Antipa, ca parte a campaniei Colectia de Bune Perspective

Bancpost doneaza 100 de carti Muzeului Antipa, ca parte a campaniei Colectia de Bune Perspective

Bancpost doneaza Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" o biblioteca cu peste 100 de carti despre domenii precum speologie, anatomie, zoologie sau antropologie. Denumita Bicliorassic Parc, colectia de carti va ajuta copiii care participa la atelierele muzeului si face parte din conceptul Colectia de Bune Perspective, dezvoltat de Lowe&Partners pentru platforma de comunicare a produselor de asigurare oferite de Bancpost in parteneriat cu Eurolife ERB, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

Colectia de Bune Perspective a fost lansata in luna februarie, are cararacter continuu si cuprinde mai multe produse de asigurari Bancpost: Perspective pentru educatie (ce vorbeste despre avantajele unui cont de economii deschis de parinti pentru copii si despre siguranta unei asigurari cu componenta de economisire) si Perspective pentru casa ta (despagubire in maxim 48 de ore, in cazul unei palete largi de riscuri).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related