A treia editie Marketing B2B marca Evensys

A treia editie Marketing B2B marca Evensys

Pe 17- 18 septembrie 2013, la Crowne Plaza Hotel, va avea loc cea de-a treia editie Marketing B2B marca Evensys, eveniment dedicat marketingului business-to-business.

Editia din acest an va cuprinde sesiuni de conferinte intensive si un training avansat de marketing B2B, sustinut de Alfons Ameel, Managing Director - Biznessence.

Sesiunile de conferinte (17 septembrie) vor prezenta strategii de marketing integrat pentru jucatorii B2B, implementarea cu succes a campaniilor folosind resurse limitate si solutii utile pentru derularea campaniilor in mediul digital.

Cea de-a doua zi a evenimentului (18 septembrie) este dedicata trainingului avansat de marketing B2B, sustinut de Alfons Ameel, Managing Director - Biznessence, ce are o experienta de peste 24 de ani in industriile din domeniul farmaceutic, Food & Drinks, Bunuri de larg consum, Servicii Financiare, Advertising si Servicii Business. Trainingul de o zi isi propune sa ofere jucatorilor B2B idei si solutii aplicabile pentru cresterea vanzarilor, pasi necesari pentru succesul promovarii unui brand si tactici pentru strategia de marketing B2B.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related