UniCredit Business Integrated Solutions si Fundatia UniCredit au desemnat castigatorii competitiei "Your Choice, Your Project"

UniCredit Business Integrated Solutions si Fundatia UniCredit au desemnat castigatorii competitiei "Your Choice, Your Project"

UniCredit Business Integrated Solutions si Fundatia UniCredit, in parteneriat cu NESsT, au selectat trei proiecte castigatoare in cadrul competitiei intreprinderilor sociale „Your Choice, Your Project” din acest an, sustinuta de grupul UniCredit, informeaza un comunicat emis de banca. Cele trei intreprinderi vor primi fiecare un sprijin financiar in valoare de 7.000 euro.

Proiectele castigatoare sunt:

-       CAPDD – Pestera Meziad: Proiectul vizeaza Pestera Meziad din Muntii Apuseni si asigura angajarea a inca 3 persoane din comunitatea locala, dar impactul major va fi dat de faptul ca zona va fi vizitata de 15.000-20.000 de vizitatori anual, acestia fiind potentiali clienti pentru 25 de producatori si ofertanti de servicii locali.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related