3 tone de gunoaie stranse in cadrul actiunii de ecologizare “Curat Romania”, demarate de Piraeus Bank

3 tone de gunoaie stranse in cadrul actiunii de ecologizare “Curat Romania”, demarate de Piraeus Bank

Piraeus Bank a demarat un proiect cu impact social prin actiunea de ecologizare “Curat Romania”, actiune ce a avut loc in doua etape pe 20 iulie si 3 august si in cadrul careia au fost implicati peste 1 500 de voluntari din toate sectoarele capitalei, care au strans 3.280 de kilograme de gunoaie, conform unui comunicat de presa emis de Momobi.

Ideea actiunii “Curat Romania” a luat nastere la Volunteers Fest, unde voluntarii prezenti in cadrul trainingului de Social Media sustinut de Piraeus Bank si Momobi au fost provocati sa gaseasca o noua aplicatie pentru pagina Curaj Romania si sa fundamenteze un proiect in conformitate cu valorile bancii. Proiectul castigator, “Curat Romania”, le apartine voluntarilor Ioana Pavel, Ana Chira, Mihaela Rosu, Anca Lutia si a constat in crearea unei aplicatii de Facebook pe pagina Curaj Romania, in care voluntarii sa se inscrie in sase echipe diferite si sa participe la doua actiuni de ecologizare care sa acopere sectoarele capitalei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related