Marketizator.com a castigat locul 3 la Hamburg si locul 1 la Praga in cadrul competiei StartUP Rally

Marketizator.com a castigat locul 3 la Hamburg si locul 1 la Praga in cadrul competiei StartUP Rally

Platforma de conversie Marketizator.com, lansata la jumatatea lunii iulie, a castigat premiul 3 la Hamburg si locul 1 la Praga in cadrul competitiei StartUp Rally, organizata de compania londoneza Leta, conform unui comunicat de presa trimis de agentia FRIENDS Advertising.

StartUp Rally este un maraton ce aduna in acelasi loc start-up-uri europene, investitori si un public de specialitate. Este o competitie ce se desfasoara in noua orase europene (Londra, Amsterdam, Hamburg, Berlin, Praga, Munchen, Zurich, Viena, Paris). Inititatorul proiectului este compania londoneza Leto, care este sustinuta de o serie de parteneri precum Deloitte si Innovation Warehouse. Printre finalistii editiei din Amsterdam se regaseste si start-up-ul Squeeqly, platforma romaneasca de social shopping dezvoltata de Mihai Rotaru si Alex Rada.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related